Biznis

Online apoteke za narudžbe na internetu i dostavu na kućnu adresu

Pandemija korona virusa traje više od godinu dana, i sigurno da su u tom periodu najveći imali najveći broj posjeta apotekema, herbal shopovima, biljnim apotekama.

Kupovali smo dezinfekciona sredstva, maske, rukavice, vitamine, medove, čajeve i sve ostalo što nam je potrebno za borbu protiv koronavirusa.

Kako bismo uštedili vaše vrijeme i novac napravili smo istraživanje koje to apoteke nude uslugu online narudžbi, i proizvode dostavljaju na kućnu adresu.

Online apoteka Pharmacia

Online apoteka Pharmacia nudi širok asortiman proizvoda na svom web shopu koji možete naručiti uz bez registracije i bez unaprijed plaćanja putem njihovog web shopa koji se nalazi na adresi: https://pharmacia.ba/.

Na web shopu imaju više od 20 kategorija u kojima je trenutno raspoređeno 527 proizvoda za razne namjene. Iz njihovih kategorija izdvojit ćemo tri velike kategorije: Redovne akcije, Vikend akcije i Trajno niske cijene. Čest je slučaj da imaju velike popuste na određene proizvode, neke nude po sistemu 1 plus 1 gratis i slično.

Dostava na adresu je 6,00 KM za teritorij cijele Bosne i Hercegovien, bez obzira koliko proizvoda naručite u jednoj narudžbi.

Za potrebe pisanja ovog teksta naručili smo jedan proizvod i on nam je stigao u roku 24 sata, baš kako navode na svojoj web stranici.

Online biljna apoteka Biomed

Kako bismo donijeli pravi sud naručili smo proizvode i iz jedne biljne apoteke, pa smo napravili narudžbu na internet adresi www.biomed.ba.

Asortiman online biljne apoteke Biomed je izuzetno širom, te ćemo između ostalog izdvojiti neke od kategorija: Čajevi, Medovi, Biljne kapi, Eterična ulja, Zdrava hrana… Dobra stvar je što sve proizvode dostavljaju unutar teritorije Bosne i Hercegovine u roku 24-48 sati i to za cijenu od 6,00 KM.

Također, za potrebe ovog teksta smo i iz biljne apoteke Biomed naručili jedan proizvode u prošlu srijedu oko 10:00 h, i proizvod nam je bio uručen već u četvrtak oko 11:00 h, tj. za jedan dan.

Zaključna razmatranja

Nadamo se da smo vam ovim tekstom pomogli i uputili vas na neke od adresa gdje možete da naručite svoje proizvode, bez da odete na fizičku lokaciju. Tekstom smo željeli da uštedimo vaše vrijeme i novac.

Također kod odabira apoteka vodili smo se time da nema registracije, da nije potrebno plaćanje karticama, da je brza i sigurna dostava.

DnevniBuzz

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem