Zenica

Omladinski klub Bunker: Jedan slatkiš-jedno dijete

Omladinski klub Bunker: Jedan slatkiš-jedno dijete – Ovim putem Vas obavještavamo o aktivnosti Omladinskog kluba „Bunker“ iz Zenice koja je sprovedena u mjesecu decembru 2018. godine.

Naime, u saradnji sa Vijećem učenika Druge gimnazije, Ekonomske škole, te Mrežom Savjeta/Vijeća učenika Zeničko-dobojskog kantona, organizovana je akcija “Jedan slatkiš-jedno dijete”.

Učenici ovih škola su sakupljali slatkiše i novac tokom mjeseca decembra i organizovali razne akcije prikupljanja sredstava gdje su na kraju uspješno obezbijedili 50 paketića za djecu prvih, drugih i trećih razreda OŠ “Aleksa Šantić” u Perinom Hanu.

Podjela paketića je popraćena pogodnom novogodišnjom predstavom koju su organizovali volonteri Omladinskog kluba “Bunker”, a kojoj su se djeca jako obradovala. Međutim, najveću reakciju među djecom izazvalo je pojavljivanje Djeda Mraza sa paketićima.

Akcija je bila jako uspješna, a mnogo djece se vratilo kući sa osmijehom.

Haris Husejnović

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem