Košarka

Omladinske selekcije OKK Čelik Zenica: U srijedu Ten – Čelik (juniori)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinske selekcije OKK Čelik Zenica: U srijedu Ten – Čelik (juniori) – U proteklom 10.kolu Lige mladih kadeti OKK Čelik bili su domaćini svojim vršnjacima iz KK Orlovik Žepče. Utakmica je odigrana na „C“ terenu zeničke Arene „Husejin Smajlović“, saopštili su iz OKK Čelik.

Kadeti Čelika bili su znatno dominantniji i slavili su rezultatom 66:31.

Iz OKK Čelik zahvaljuju kadetima Orlovika, koji su, rame uz rame sa kadetima Čelika, odali počast na komemorativnom skupu, Čelikovom treneru Ranku Đuriću.

U narednom 11.kolu kadeti Čelika su u nedjelju 11.2. domaćini kadetima KK Gradina iz Tešnja i to na „C“ terenu zeničke Arene sa početkom 13 sati.

Čelikovi juniori, sutra 07.2.2018.godine (srijeda) u Areni na „C“ terenu, „gostuju“ kod ekipe KK Ten Zenica. Ovo je odgođena utakmica iz 10.kola Lige mladih ZDK, a igra se u 17 sati.

Već u nedjelju (11.2.2018.godine) uokviru 11. kola Lige mladih ZDK, čelični momci u Areni, na „C“ terenu, dočekuju svoje vršnjake iz KK Gradina Tešanj. Utakmica se igra sa početkom u 10 sati.
Inače, juniori Čelika su još bez poraza u Kantonalnoj ligi.

E.Imamović
Foto OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno