Košarka

Omladinske selekcije OKK Čelik nižu pobjede u Ligi mladih ZDK

Podijeli ovu vijest:

Omladinske selekcije OKK Čelik Zenica u nastavak lige mladih ZDK, u sezoni 2021./2022. krenule su uspješno, saopštili su iz OKK Čelik.

Naime, u 10. kolu selekcije OKK Čelik su igrale protiv KK Abeceda i u četiri utakmice ostvarile isto toliko pobjeda.

-Treba napomenuti da su sve omladinske selekcije (predpioniri, pioniri, kadeti i juniori) već sada obezbijedile učešće na F 4 turniru, koji se održati u mjesecu maju tekuće godine.

Sa našim omladinskim selekcijama rade treneri Admir Hasić, Adi Bambur, Ahmed Srebrenica i Armin Smajilović, a za individualni rad zadužen je trener Bojan Stevanović -, kazali su iz OKK Čelik.

Gornjom informacijom potvrđuje se izjava Gorana Bulajića, predsjednika OKK Čelik, od 15.1.2022.godine, a povodom izbacivanja seniorske ekipe iz Prvenstva BiH u niži rang:

-Ispadanje u niži rang nikako ne znači i gašenje kluba, koji će nastaviti raditi i takmičiti se sa svim mlađim selekcijama, te naredne sezone ponovo igrati u A1 ligi Federacije BiH.

E.Imamović

Foto OKK Čelik

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno