Info

Omer Sivac 5. na takmičenju Spelling bee

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 9.5. 2015.god. u Kamernom teatru 55 u Sarajevu održano je državno takmičenje u sricanju pod nazivom Spelling bee, koje već četvrtu godinu organizuje Američka ambasada.

Učenik Mješovite srednje škole iz Zenice, Omer Sivac, kao pobjednik regionalnog takmičenja predstavljao je svoju školu i grad na ovom takmičenju i postigao je značajan rezultat plasirajući se kao peti od 17 takmičara iz cijele BiH. Svi takmičari su bili pozvani da dodju dan ranije u pratnji roditelja i svojih profesora, jer su imali obezbjeđen smještaj i hranu u hotelu. Na dan takmičenja učenici i profesori su posjetili američku ambasadu gdje su učestvovali u radionicama. Ostatak vremena su proveli u ugodnom druženju i šetnji po Sarajevu. Najbolja tri takmičara dobila su iphone 6, ipod i iped. Bilo je to zanimljivo i zabavno iskustvo za sve učesnike.

Sve pohvale učeniku Mješovite srednje škole Omeru Sivcu i njegovoj profesorici Ermini Švraki, a nadamo se da će ovo motivisati i ostale učenike da učestvuju u takmičenjima i ostvare zapažene rezultate, jer trud i rad se uvijek isplati.

11117412 951925081506241 1542539533 n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno