Nogomet

Okončan rad Grupe za Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sedmim po redu sastankom Radne grupe Skupštine NK Čelik Zenica za izradu prijedloga mjera za oporavak kluba okončan je njen rad. Na istoj su učestvovali predstavnici NGG “Za Čelik” i UG “Robijaši 1988”. Posljednjem sastanku prisustvovalo je 5 od 7 članova Radne grupe.
Na ovom sastanku usaglašen je i konačni nacrt novog statuta NK Čelik Zenica koji će u narednim danima biti pravno uobličen i u svojoj konačnoj formi upućen v.d. predsjedniku Skupštine kluba Nihadu Pašaliću. Skupština kluba će se na sjednici u roku od 7 dana od dana dostavljanja mišljenja očitovati o novom statutu kluba i glasati o usvajanju istog.
Skupštini će se zvanično obratiti članovi Radne grupe Tarik Ajanović i Munib Isaković.
U narednim danima na našoj stranici bit će objavljen i zvanični nacrt novog statuta kluba koji je izradila Radna grupa kao i Izvještaj o radu Radne grupe za izradu prijedloga mjera za oporavak kluba koji će biti prezentovani Skupštini kluba.
NGG “Za Čelik” je zadovoljan prikazanim entuzijazmom u djelovanju Radne grupe i konačnim nacrtom novog statuta te se svakako nadamo da će i Skupština kluba prepoznati uloženi trud i podržati novi statut kluba kao osnovu njegovog oporavka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno