Košarka

OKK Čelik: starta drugi dio sezone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik: starta drugi dio sezone – Drugi dio sezone u A1 ligi za košarkaše starta za dva dana utakmicama 12. kola. U nastavak sezone OKK Čelik ulazi sa pete pozicije i omjerom 6:4 u pobjedama, ali i sa puno drugih problema.

Loše vremenske prilike poremetile su plan priprema. Nedostatak finansijskih sredstava onemogućio je i dovođenje kvalitetnih pojačanja. Iako redovno treniraju sa ekipom, upitno je angažovanje Benjamina Fejzagića i Kenana Čolomana, dok je otpao dolazak Namika Varupa iz Travnika.

Čelik je odigrao dva pripremna susreta u kojima je poražen od Promo Donjeg Vakufa. U ovim okolnostima najveći pritisak je na treneru Armelu Mujakoviću. Uz bh. reprezentativca Ibrahima Durmu, koji nastupa na dvojnu registraciju za Sparse i Čelik, u nastavku lige najviše se očekuje od kapitena Armina Bilića.

(M.P. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno