Košarka

OKK Čelik dogovorio sa Božićem

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinski košarkaški klub «Čelik» dogovorio je danas saradnju do kraja sezone sa Ivanom Božićem (216 cm, 26 godina). Božić je nastupao za više klubova u Srbiji, Austriji i Kanadi i očekujemo da će svojim izvanrednim fizičkim predispozicijama i izuzetnim ljudskim karakteritikama pomoći da ostvarimo takmičarski cilj u ovoj sezoni.
Osim Božića koji od utorka trenira sa našom ekipom, danas se u trenažni proces vratio i oporavljeni krilni igrač Dejan Mikić (29) sa kojim je OKK «Čelik» obnovio saradnju.
«Atmosfera u ekipi je odlična, radimo dobro i nadamo se pozitivnom rezultatu u Bileći», kaže Ahmed Muminović, trener OKK Čelik.
Također, ovom prilikom želimo se pohvaliti da je naš super talentovani košarkaš Semin Burko (209 cm, 16 godina) koji se nalazi na pripremama kadetske selekcije BiH, izabran u uži krug reprezentativaca koje je selektor Emir Halimić odredio za putnike u Tursku gdje će se od 31.01. do 07.02. pripremati  reprezentacija BiH.   

Press OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno