Košarka

OKK Čelik dočekuje Brčko

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik dočekuje Brčko – Danas je u prostorijama Kluba održana najavljena press konferencija. Tema press konferencije bila je osvrt na odigranu utakmicu 8.kola kao i najava utakmice 9.kola OKK “Čelik” – KK “Brčko Distrikt”. O tome su govorili sportski direktor Kluba Ivan Opačak i prvotimac Dino Alić.

Utakmica u Sarajevu i ostvarena pobjeda nad ekipom KK “Burch” došla je za nas u pravo vrijeme. Naši momci odigrali odlično i vratili izgubljeno sampouzdanje. Utakmicu protiv KK “Brčko DC”, Durmo, Avdibegović, Durmić i ostali dočekuju u radnoj atmosferi i odličnom raspoloženju, kazao je sportski direktor. Dino Alić, igrač koji zbog povrede odsutan sa parketa i uspješno se oporavlja, rekao je da se njegovi saigrači vrijedno spremaju i pozvao sve navijače da dođu u Arenu i podrže naš tim do nove pobjede.  Utakmica se igra u nedjelju 13.12.15. sa početkom u 16h u Gradskoj Areni Zenica.

Očekujemo vas!
Samo Čelik!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno