Košarka

OKK Čelik bez Durme i Alića do kraja sezone

OKK Čelik bez Durme i Alića do kraja sezone
OKK Čelik bez Durme i Alića do kraja sezone
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik bez Durme i Alića do kraja sezone- Mladi košarkaši OKK Čelika, Ibrahim Durmo, juniorski reprezentativac BiH i Dino Alić, do kraja sezone neće moći, zbog povreda, nastupati za svoj klub u borbi za povratak u najviši rang bh košarke, Ligu 12 BiH.

Naime, nakon loma šake na utakmici u Jablanici protiv Turbine u pretprošlom kolu, Čelikovog mladog reprezentativca Ibrahima Durme, na ponovnom pregledu je ustanovljeno da je za njega sezona završena. Oporavak će trajati najmanje 2 mjeseca, objavili su na oficijelnoj FB stranici OKK Čelik.

Da peh bude još veći, jučer na dodatnim pretragama koljena Čelikovog krilnog centra Dine Alića, ustanovljeno je da je i Dino, isto tako, završio sezonu zbog povrede koju vuče još od prošle sezone.

Zbog oštećenja meniskusa i hrskavice, Dino će, najvjerovatnije, biti podvrgnut operativnom zahvatu. Ogroman gubitak za OKK Čelik, pogotovo jer se bliži završnica prvenstva, gdje Čelik pokušava „uhvatiti“ priključak za playoff.

Mladim igračima, Durmi i Aliću, želimo što brži i bolji oporavak i da se što prije priključe treninzima i pripremama za sljedeću sezonu.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno