Zabava

OK fest – saznajte detalje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OK fest će se 03/04/05 jula održati na Tjentištu/NP Sutjeska. Naime, cilj festivala je da vrati “stari sjaj” NP Sutjeska, nekada vodećoj omladinskoj destinaciji i postane jedan od najznačajnijih regionalnih festivalskih događaja. Osim toga ovim događajem želimo da promovišemo i ukažemo na sve vrijednosti, ljepote i sadržaje NP Sutjeska. Na ovogodišnjem OK Festu nastupiće najpoznatija imena regionalne rock scene. Za nezaboravan provod u fantastičnom ambijentu NP Sutjeska pobrinuće se:

Zabranjeno pušenje; Elemental; Brkovi – 03.07.
Eyesburn; Bad Copy; Rundek Cargo Trio – 04.07.
Električni orgazam; Darkwood Dub; Hladno pivo – 05.07.

A kao predgrupe rame uz rame sa velikanima naše rock scene staće i domaći, mladi, autorski bendovi:Shanghai Street Fight; M.O.B.S.; Tanker; Margine; alexAndria; Pajperov smijeh;
Osim dobre muzike, zabave i nezaboravnog druženja, posjetioci će biti u prilici da uživaju u sadržajima adrenalin, agora i umjetničke zone OK Festa-a. Rafting, planinarenje, upoznavanje sa neprocjenjivim prirodnim blagom našeg najvećeg nacionalnog parka, panel diskusije sa interesantnim sagovornicima i gostima, filmske projekcije na otvorenom kroz nastavak saradnje sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom samo su dio bogatog programa ovogodišnjeg OK fest-a.

Sve informacije, najave i dešavanje, možete pronaći na:

Web: www.okfest.net 
FB: https://www.facebook.com/OKFest2014
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0UeTq4ofmh96IlwvIWXkMQ
Twitter: https://twitter.com/OKFestTjentiste
Instagram: https://instagram.com/okfesttjentiste/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno