Ostali sportovi

OK Čelik-R Zenica: gostovanje na turniru u Livnu

OK Čelik-R Zenica: gostovanje na turniru u Livnu – Proteklog vikenda (19.01.2020.) ženska kadetska selekcija Odbojkaškog kluba “Čelik-R” Zenica je boravila u Livnu gdje se održalo regionalno takmičenje za djevojčice rođene 2003.i mlađe. Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica je nastupao u grupi sa ekipama:
OK “Troglav”Livno
HŽOK “Blato” Š. Brijeg
OK “Block Out” Zenica
Favorit turnira je svakako bila ekipa domaćina “Troglav” koja je i izborila plasman u dalji tok takmičenja sa 3 pobjede. Naša ekipa je jedini poraz pretrpjela upravo od djevojčica iz Livna. Naredne dvije utakmice odbojkašice “Čelik-R” Zenica su izvojevale pobjedu i to sa velikom poen razlikom:
OK “Čelik-R” Zenica – HŽOK “Blato” Š.Brijeg 2:0 (25:9; 25:20)
OK “Čelik-R” Zenica – OK “Block Out” Zenica 2:0 (25:10; 25:17)
Treba napomenuti da upravo ova ekipa kadetkinja čini i većinu seniorske ekipe koja nastupa u SUPERLIGI OSFBiH a koja važi za jednu od najozbiljnijih ekipa u sezoni 2019/2020.
Domaćinu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i organizaciji turnira a ekipama učesnicama na dobroj odbojci i fair play igri.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem