Ljudi

Oglasio se bh. šampion Vedad Karić: Zdravstveno stanje je mnogo bolje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

– Dragi prijatelji, rodbino i poznanici, većina vas je upoznata sa mojim stanjem, ali imam obavezu da vam se obratim, objavio je na društvenim mrežama šampion Bosne i Hercegovine u biciklizmu, naš sugrađanin Vedad Karić.

Kako je naveo, zahvaljujući zdravstvenim radnicima Univerzitetskog Kliničkog Centra Banja Luka, njegov zdravstveno stanje je mnogo bolje i ono što je najbitnije jeste da je zaustavljeno unutrašnje krvarenje, jer u dva dana koji su iza njega je bilo mnogo komplikacija.

– Hvala Bogu koji je tako odlučio da se sve riješi na najbolji način. Mislim da zaista nema potrebe da pišem cijelu dijagnozu. Pored mog obraćanja moram da Vam se svima zahvalim jer ste se brinuli za moje stanje, a posebno onim ljudima koji su u mom odsustvu dali ili ponudili mojoj porodici bilo kakvu vrstu podrške. Mnogo sam emotivan, svaki vaš poziv na koji smognem snage i javim se, u meni pobudi neke emocije koje je teško opisati, stoga Vas molim da mi oprostite što Vam se ne javljam, odgovaram na Vaše pozive, poruke, za koje bi mi zaista trebao jedan cijeli dan, zašto zaista nisam sposoban. Hvala vam još jednom na neizmjernoj podršci, koja je u ovom trenutku jako potrebna, kako mojoj porodici, tako i meni, objavljeno je na Karićevom profilu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno