Ljudi

Dobre vijesti iz Banja Luke: Vedad Karić napustio intenzivnu njegu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas ipak lijepe vijesti za našeg sugrađanina Vedada Karića. U popodnevnim satima Vedad je napustio šok sobu i prebačen je na odjel abdominalne hirurgije UKC-a Banja Luka. Unutrašnje krvarenje je stalo, ali je i dalje pod nadzorom, rane previjene, ustao je, malo čak i hodao, hvala svima na neizmjernoj podršci, napisala je njegova supruga Irma.

Najbolji bh. biciklista doživio je jučer težak pad na utrci Beograd – Banja Luka, nalazio se odjelu intenzivne njege na Univerzitetskom kliničkom centru Banja Luka. Juče je između Doboja i Prnjavora vožena treća od četiri planirane etape duga 140,5 kilometara

Biciklisti su se vozili autoputem “9. januar”, a sredinom dionice desio se veliki sudar 60 biciklista nakon kojeg je utrka bila privremeno prekinuta. Osam biciklista je povrijeđeno od kojih su dvojica teže i prebačeni su na Univerzitetski klinički centar Banja Luka. Među tom dvojicom koji su teže povrijeđeni je i najbolji bosanskohercegovački biciklista Vedad Karić.

Utrka Beograd – Banja Luka je završena danas posljednjom dionicom od Prnjavora do Banje Luke.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno