Nogomet

Oglasili se i Robijaši: Imate sedam minuta da se dogovorimo…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oglasili se i Robijaši: Imate sedam minuta da se dogovorimo…- Najvatreniji navijači zeničkog Čelika Robijaši oglasili su se nakon nesporazuma između gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića i čelnika zeničkog sastava.

Saopštenje prenosimo u cjelosti bez izmjena.

– “IMATE 7 MINUTA DA SE DOGOVORIMO…”

Ovako je počeo sastanak sa Gradonačelnikom, na koji je pozvana naša Uprava. Neprijateljskom tonom, kakvim se priča s nekim s kim ne želiš biti u prostoriji, Gradonačelnik je ucjenjivački ponudio dvije opcije, da nam ostavi reprogram, ali da ga plaća iz budžeta za sporta i još da uzme novce od prostorija, jer Zenica tobože nema para ili da ga tužimo, a on će nam, citiramo “sve blokirati”.

Kod nas ova priča ne prolazi, jer smo znali da postoje dobre šanse za ovakav manevar, te da će se pokušati manipulisati nama, našim trudom i našim osjećajima.

Grad Zenica je OBAVEZAN ispuniti svoje OBAVEZE, potpisane na SPORAZUMU, a neka svi vijećnici dobro razmisle, gdje nas slijepo vjerovanje može odvesti.

UG “Robijaši 1988” iz Zenice će u narednom periodu napraviti niz aktivnosti kojima će pružiti bezrezervnu podršku UO NK Čelik, kako bi se nekima za sva vremena u glavu urezalo:

ČELIK JE ZENICA, navode Robijaši.

 

“IMATE 7 MINUTA DA SE DOGOVORIMO…”

Ovako je počeo sastanak sa Gradonačelnikom, na koji je pozvana naša Uprava….

Objavljuje UG Robijaši Zenica 1988Ponedjeljak, 15. veljače 2021.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno