Nogomet

Oglasili se: I FSBiH protiv Superlige

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U svjetlu donošenja presude Evropskog suda pravde u slučaju tzv. Superlige, Fudbalski savez Bosne i Hercegovine dao je svoju punu podršku radu krovnoj kući evropskog fudbala (UEFA) i predsjedniku Aleksanderu Čeferinu.

– Ljudi koji vode evropski fudbal nastoje stvoriti adekvatne uslove svim svojim članicama, a time i klubovima koji se takmiče u okviru nacionalnih prvenstava, kako bi obezbijedila jednake uvjete za kontinuiran i stručan rad.

– Svaki drugi oblik organizovanja bi doveo do različitog sistema vrednovanja kvaliteta. To nije moto UEFA, jer ona brine za svoje članice. Zato i FSBiH podržava princip jednakih vrijednosti za sve učesnike u fudbalskoj igri širom kontinenta. Rukovodstvo FSBiH će nastaviti kontinuiranu podršku radu UEFA na projektima koji vode daljem prosperitetu evropskog fudbala – saopćeno je iz Fudbalskog saveza BiH.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno