Ostali sportovi

Održano 6.Klupsko prvenstvo KK “REI” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karate klub”REI” Zenica održao je u nedjelju 27.10.2019.godine -“6.Klupsko prvenstvo”u Brežanima kod Kaknja.Na turniru su bili prisutni i prijateljski klubovi
– Karate klub”Semih” Mostar
– Karate klub”Derventa” Derventa
– Karate klub” KIMA” Derventa
– Karate klub “Gana i Ruhla” Breza

Turnir se održavao na jednom borilišta,a radile su se discipline kata i borba uz 75 kategorija.Turnir je protekao u najboljem redu,te su svi takmičari i gostujući klubovi izrazili čestitke na organizaciji i fer sudženju koje je ocjenjeno kao najbolje do sada.Na turniru je bilo prisutno 220 takmičara,a domaći takmičara iz Karate kluba “REI” Zenica bilo je 148.Naš klub se posebno zahvaljuje firmi “AES Promet” koja je ponudila besplatan prevoz naših takmičara!Uprava kluba se zahvaljuje svim gostima i prijateljima kluba,te cjenjenim roditeljima koji su podržali naše takmičenje.Najuspješniji takmičar turnira je Šabanović Amir,dok je najuspješnija takmičarka turnira Amila Pivić,kojima čestitamo na osvojenim medaljama i peharima za najbolje!!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno