Nogomet

Održana vanredna izborna Skupština ŽNK Čelik – novi predsjednik kluba Rusmir Spahić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana vanredna izborna Skupština ŽNK Čelik – novi predsjednik kluba Rusmir Spahić – U prostorijama NS ZDK u Zenici održana je vanredna izborna Skupština ŽNK Čelik iz Zenice.

Osnivač i dugogodišnja predsjednica kluba, Vahida Mujčinović, podnijela je ostavku na funkciju predsjednika kluba, koja je djelimično i usvojena od strane delegata, saopšteno je iz ŽNK Čelik.

Novi predsjednik Upravnog odbora, tj predsjednik kluba je Rusmir Spahić, a njegov zamjenik je Meliha Abdijević. Članovi Upravnog odbora  još su Vahida Mujčinović, koja će biti i koordinator u klubu, Sabina Delić i Nermin Kadribašić.

Skupština je izabrala pet članova Upravnog odbora (UO), koji je danas održao prvi sastanak kao novoizabrano rukovodstvo kluba.

Na prvom sastanku UO postavljen cilj da se u klub angažuje i edukuje još ženskih trenera i iznađe mogućnost o dugoročnom rješenju i omasovljavanju ženskog nogometa/fudbala. Dogovoreno je da se svi maksimalno angažuju i vrate klub u viši rang takmičenja. Iz kluba se zahvaljuju svima koji su do sada davali podršku da klub opstane.

Istaknuto je da je klub u proteklih 13 godina organizovao sedam malonogometnih turnira i jedan regionalni u velikom nogometu, a učestvovali su na desetine turnira u BiH i regionu.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno