Info

Održana sjednica Okružne izborne komisije Okruga zeničkog

U utorak 15. januara 2019. godine u Zenici je održana sjednica Okružne izborne komisije Okruga zeničkog. Sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Nihad Durmić, dipl. pravnik, prisustvovali su članovi OIK: mr. Kemal Efendić, dipl. pravnik, Eldis Kusur, dipl. pravnik, Rušto Mahmutefendić, dipl. pravnik i Adis Bekrić, dipl. pravnik i sekretar Komisije Adnan Husić, dipl. pravnik.

Prije zvaničnog početka rada Komisije, muftija zenički doc. dr. sc. Ejub ef. Dautović izrazio je dobrodošlicu predsjedniku i članovima OIK, te im je čestitao na uspješno provedenim izborima na području Okruga zeničkog.

Okružna izborna komisija na sjednici je konstatovala da su drugi i treći krug izbora u Islamskoj zajednici na području Muftiluka zeničkog provedeni u skladu sa Izbornim pravilima, a donesene su i odluke po prigovorima dostavljenim komisiji.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem