Politika

Održana sjednica KO ASDA ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana sjednica KO ASDA ZDK – Sinoć je u Zenici održana sjednica Kantonalnog odbora Stranke demokratske aktivnosti – ASDA Zeničko-dobojskog kantona. Na sjednici su razmatrani izvještaji predsjednika grasdskih/općinskih organizacija, zastupnika i izabranih gradskih/općinskih vijećnika stranke sa područja Zeničko-dobojskog kantona, te predstojeće izborne aktivnosti.

Predsjednik Kantonalnog odbora ASDA, mr. Ramo Isak, naglasio je dobre rezultate stranke nakon lokalnih izbora, a utvrđene su i daljnje programske smjernice za jačanje i organizaciono strukturiranje općinskih organizacija, kao i za predstojeće izbore.

Na sjednici je posebno zaključeno da djelovanje svakog člana mora biti u skladu sa statutom stranke i s etičkim kodeksom ponašanja i spram vlastite odgovornosti prema stranci i izbornoj bazi.

Predsjednik Mr. Ramo Isak

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno