Biznis

Održana Prva Izborna Skupština Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana Prva Izborna Skupština Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera Udruženja poslodavaca Zenica

Dana 22.02.2018.godine (četvrtak) u prostorijama Udruženja poslodavaca Zenica sa početkom u 20.00 sati održana je I Redovna ( I Izborna ) Skupština Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera Udruženja poslodavaca Zenica. Skupštini su prisustvovali frizeri iz 16 frizerskih salona iz Zenice.

Inicijativa za formiranje Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera Udruženja poslodavaca Zenica pokrenuta je na sastanku Inicijativnog odbora 04.01.2018.godine.
Na Skupštini je izabrana Radna grupa Sekcije koja će u narednom periodu analizirati i delegirati probleme privatnih frizerskih salona i salona ljepote prema samom Udruženju poslodavaca Zenica, ali i prema svim nivoima vlasti. Za predsjednicu Skupštine Sekcije izabrana je gdja. Sabina Karić, a za predsjednicu Sekcije izabrana je gdja. Hiba Bašić

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane frizere, kozmetičare, manikere i pedikere da nam se pridruže-postanu član Sekcije.

Sve dodatne informacije možete dobiti direktno u prostorijama Udruženja poslodavaca Zenica, Vojvodića put bb (zgrada Hadžinica) ili na telefone: 032 221 960 i 062 196 982, kontakt osoba Sekretar Udruženja gdja Benjamina Šaranović.

Udruženje poslodavaca Zenica će i u narednom periodu podržavati rad svih poslodavaca na ostvarenju njihovih prava i poboljšanju poslovnog ambijenta u gradu Zenica, ali i šire.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno