Zabava

Održana premijera filma “3211” u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u Cineplexxu Sarajevu, održana premijere muzičkog filma „3211”! Uzbuđeni fanovi Stefana Đurića Raste strpljivo su čekali da ga vide, da se fotografišu sa njim i da podjele radost zbog njegovog novog projekta. Dobra energija koja je vladala satima prije početka svečane projekcije rezultirala je ovacijama i usklicima kojima su autorska i glumačka ekipa nagrađeni nakon filma!

Ispred Cineplexxa Sarajevo bio je organizovan crveni tepih kojim su prodefilovale brojne ličnosti iz javnog života i sa muzičke scene, ali i mnogobrojni fanovi, dajući podršku Rasti i filmu „3211”. Brojni predstavnici medija imali su mogućnost da zabilježe svaki detalj premijere, a ogroman aplauz izlaskom na crveni tepih doživio je glavni glumac, Stefan Đurić Rasta.

Po završetku filma, prepunom dvoranom orio se glasan aplauz, nakon što su se protagonist i učesnici u stvaranju i distribuciji filma, poklonili pred publikom.

O FILMU: Film “3211” je istinita priča o Stefanu Đuriću, uspješnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gdje od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pjesme.

Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najprije se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pjesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film “3211” prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom svijeta.

Večeras, 27. septembra, film će premijerno biti predstavljen publici u Banja Luci u Cineplexxu Palas, a od 28. septembra publika širom Bosne i Hercegovine imat će priliku pogledati film u preko 15 kino dvorana.

Do kraja distribucije filma, album “3211” neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pjesme isključivo u kinima.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno