Zabava

Kaliopi ponovno u Zenici 24. oktobra u BNP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Njen glas plijeni već decenijama, a hitovi koje izvodi oduševljavaju publiku širom regije. Još od legendarne pjesme „Rođeni“, sve do danas, makedonska pop pjevačica Kaliopi je u samom vrhu muzičke scene Balkana.
Svojim interpretacijama dopire do najskrivenijih emocija, a na svakom svom nastupu pruža maksimum, ulažući ogromnu energiju i ljubav prema publici.

Kaliopi u Bosni i Hercegovini nije nastupala posljednjih godina i sa oduševljenjem je prihvatila poziv da se ponovo pokloni pred bosanskohercegovačkom publikom na koncertima, koji će, u prvom dijelu turneje, obuhvatiti nastupe u Bijeljini (20.10), Gračanici (21.10.), Sarajevu (23.10.) i Zenici (24.10.).

„Uvijek kada dolazim u Bosnu moje srce ubrzano kuca, jer ljubav je to! Doživljaj na koncertima koji mi pruža publika u Bosni i Hercegovini se ne može opisati riječima. Mi uvijek zajedno pjevamo, plačemo, smijemo se i jednostavno tokom dva sata putujemo putem muzike. Jedva čekam kraj oktobra da Zenicu, Gračanicu, Bijeljinu i Sarajevo zagrlim pjesmom!“ – izjavila je Kaliopi najavljujući nastupe u bosanskohercegovačkim gradovima.

Uz legendarnog „Batu“, „Crno i belo“, „Vučicu“ , “Kofer ljubavi”, “Melem” i sve bezvremenske hitove legendarne Kaliopi, publika će uživati i u čistoj emociji, koju ova pjevačica šalje sa scene svojoj brojnoj publici.

Ulaznice za koncert u Zenici su u prodaji, u marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta.

Kako kažu stihovi jedne od Kaliopinih pjesama, „Hajde da pjevamo“ u Bijeljini, Gračanici, Sarajevu i Zenici. Vidimo se!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno