Zenica

Održana manifestacija “Dani planinara Zenice 2019”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana manifestacija “Dani planinara Zenice 2019” – Proteklog vikenda na održana je manifestacija “Dani planinara Zenice 2019.”  Planinarski dom na Liscu ugostio je više stotina ljubitelja prirode iz više bh. gradova. Domaćin “Dana planinara Zenice 2019” bio je Gradski planinarski savez Zenica, a pokrovitelj Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

“Ovu su manifestacije koje promovišu zdrav život i ljubav prema prirodi. Želja Gradske uprave i mene kao gradonačelnika je da što veći broj mladih ljudi animiramo da izlaze u prirodu. Zenica ima više prelijepih lokaliteta, koje promovišu i naša planinarska društva i sigurno da je ovo možda i najbolji način da se makar na kratko pobjegne iz grada gdje je zrak relativno zagađen. Grad Zenica će nastaviti da podržava ovakve i slične projekte”, okupljenim planinarima između ostalog rekao je gradonačelnik Kasumović.

“Dani planinara Zenice 2019” bila i prilika za obilježavanje 70. godišnjice postojanja Planinarskog društva “Tajan – Lisac”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno