Politika

Održana konstituirajuća sjednica Izbornog štaba NES-a za regiju 3 u Zenici

Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Regionalnog odbora Narodnog Evropskog Saveza (NES) u Zenici održana je konstituirajuća sjednica Izbornog štaba NES-a za regiju 3. Na sjednici su bili prisutni predstavnici svih općinskih/gradskih organizacija, uz ministre u Vladi ZDK.

Iskazana je dobra atmosfera unutar općinskih i gradskih organizacija NES-a, jasna opredijeljenost rukovodstava NES-a za maksimalnu angažovanost u formiranju svih stranačkih operativnih tijela, a sve u cilju što kvalitetnijeg organizovanja predizbornih aktivnosti i postizanja što boljeg izbornog rezultata.

Na sjednici su utvrđeni jasni politički ciljevi, naznačeni rokovi koji se moraju poštivati te date smjernice za dalje djelovanje Regionalnog Izbornog štaba NES-a.

Zaključak je da je NES u proteklom periodu pokazao dosljednost i principijelnost u kreiranju i sprovođenju realnih politika te da će to građani znati prepoznati na predstojećim izborima, što nam daje za pravo da budemo pobjednička partija nakon Općih izbora u oktobru ove godine.

Saopćenje za javnost NES-a Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno