Politika

Održana konstituirajuća sjednica Izbornog štaba NES-a za regiju 3 u Zenici

Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Regionalnog odbora Narodnog Evropskog Saveza (NES) u Zenici održana je konstituirajuća sjednica Izbornog štaba NES-a za regiju 3. Na sjednici su bili prisutni predstavnici svih općinskih/gradskih organizacija, uz ministre u Vladi ZDK.

Iskazana je dobra atmosfera unutar općinskih i gradskih organizacija NES-a, jasna opredijeljenost rukovodstava NES-a za maksimalnu angažovanost u formiranju svih stranačkih operativnih tijela, a sve u cilju što kvalitetnijeg organizovanja predizbornih aktivnosti i postizanja što boljeg izbornog rezultata.

PROČITAJTE I:   Saopćenje za javnost: Gradonačelnik Kasumović prisustvovao svečanom obilježavanju Dana policije Federacije BiH

Na sjednici su utvrđeni jasni politički ciljevi, naznačeni rokovi koji se moraju poštivati te date smjernice za dalje djelovanje Regionalnog Izbornog štaba NES-a.

Zaključak je da je NES u proteklom periodu pokazao dosljednost i principijelnost u kreiranju i sprovođenju realnih politika te da će to građani znati prepoznati na predstojećim izborima, što nam daje za pravo da budemo pobjednička partija nakon Općih izbora u oktobru ove godine.

PROČITAJTE I:   Rok za prijavu za glasanje u BiH iz inostranstva ističe 19 jula: Do sada proces završile 32.124 osobe

Saopćenje za javnost NES-a Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno