Ostali sportovi

Održan vrhunski borilački spektakl: “Grand Prix BiH” okupio najbolje takmičare iz 12 zemalja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na 14. Međunarodnom kickboxing kupu “Grand Prix BiH” za pionire, kadete, juniore i seniore, koji je organizirala Kickboxing akademija Ilidža, u vrhunskim uslovima koje pruža arena hotela Hills nastupilo je 716 takmičara iz čak 12 zemalja.

Organizatori ističu da su prezadovoljni zbog činjenice da takmičari stižu iz 97 klubova iz Austrije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Turske i Bosne i Hercegovine.

– Ovo je najbolji “Grand Prix BiH” koji smo organizirali. Iz godine u godinu smo rasli u organizacijskom smislu, ali i po kvalitetu boraca. U finalnim borbama od 16 sati mogli su uživati i gledaoci Arena Fighta.  Dobili smo najviše ocjene i čestitke od predstavnika svih 12 zemalja i postavili smo težak zadatak sebi za narednu godinu. “Grand Prix BiH” za pionire, kadete, juniore i seniore svečano je otvorio Samir Avdić, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo. Hvala velika našim domaćinima i prijateljima projekta iz hotela Hills. Na kraju se želim zahvaliti na podršci Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo, Općini Ilidža, Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo i Federalnom ministarstvu kulture i sporta. Vidimo se ponovo na Ilidži u februaru 2023. godine – kazao je Nermin Bašović iz Kickboxing akademije Ilidža.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno