Ljudi

Odobrena sredstva, Murisa ide na liječenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fond zdravstvenog osiguranja odobrio je potreban novac za liječenje sedmogodišnje Zeničanke Murise Spahić čije je tijelo skoro u potpunosti izgorjelo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u porodičnoj kući u mjestu Orahovica, nedaleko od Zenice. U razgovoru sa Murisinim tetkom Naimom Spahićem saznali smo da je Fond odobrio sredstva za liječenje Murise u inostranstvu.

“Fond je odobrio sredstva za liječenje Murise i njene majke u inostranstvu, a jutros nam je doktor rekao da će se njeno liječenje nastaviti u Švicarskoj u Cirihu te da je njen odlazak planiran za petak”, izjavio je Naim.

On je još dodao kako je Murisa i jutros imala petosatnu operaciju presađivanja kože, a sve dosadašnje su uspješno izvršene na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Kako smo već pisali, Murisa je iz za sada nerazjašnjenih okolnosti u porodičnoj kući zadobila opekotine 3. stepena, a inspektori u kući, prema riječima Murisinog oca Nedžada, nisu pronašli niti jedan trag koji bi se mogao povezati sa zapaljenjem Murise.

Klix



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno