Nogomet

Odluka o utakmici s Rusijom se još uvijek čeka, Zmajevi imaju egzotičnu ponudu za novi meč

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mediji u Maroku objavili su informaciju da bi njihova nogometne reprezentacija 17. novembra mogla odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

Navodi se, između ostalog, da bi se spomenuti duel igrao u Dubaiju i da bi to ujedno bila i posljednja provjera za ovu reprezentaciju uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, no navodi se da Zmajevi nisu jedini potencijalni protivnik.

Maroko bi, ukoliko se ne dogovore s našom reprezentacijom, prijateljski meč mogao igrati još protiv Bjelorusije i Venecuele, no ono što je posebno zanimljivo jeste da čelnici Nogometnog saveza BiH još uvijek nisu donijeli konačnu odluku o ranije dogovorenom meču protiv Rusije.

Prijateljski meč između reprezentacija Rusije i BiH, koji je zakazan za 19. novembar, izazvao je žestoke reakcije u našoj zemlji i prema ranijim tvrdnjama i saznanjima, najvjerovatnije neće biti odigran.
Sve će biti ozvaničeno na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH 31. oktobra.

Maroknaci će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi protiv Hrvatske, Belgije i Kanade i svakako da bi im duel protiv naše selekcije bio odlična provjera, vjerovatno i najbolja od onih koje imaju u opticaju.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno