Nogomet

NAŠ KLUB: Čelični zid za Čelikovu vječnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelični zid za Čelikovu vječnost. ⚫️🔴

Izuzetno nam je drago što se veliki broj navijača koji nisu zakupili svoju pločicu nakon postavke pločica na Čeličnom zidu, odlučio pridružiti akciji te na taj način podržati voljeni klub.

Brojka pločica iz dana u dan raste te cilj kluba je da Čelični zid bude ispunjen do zadnjeg mjesta! Moramo spomenuti i činjenicu da je novac od Čeličnog zida znatno pomogao u stabilizaciji kluba. Pomogao je pri isplati igrača od kojih je prijetila suspenzija, što je na kraju i učinjeno i klub više ne strahuje od pojavljivanja novih dugovanja, te napravljen je novi korak u oporavku kluba.

Međutim, mimo same finansijske podrške kupovinom pločica na Čeličnom zidu, ona simbolizira i neraskidivu vezu između Čelika i njegovih navijača i simpatizera. Svako ime, rečenica, natpis, ulica, mahala i drugo, na Čeličnom zidu će se nalaziti do 30.06.2024. godine. Sigurni smo da će vlasnici pločica na Čeličnom zidu, tog dana 30.06.2024. godine s ponosom obnoviti svoje učešće



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno