Nogomet

ODLUKA JE KONAČNA: Zmajevi utakmicu protiv Francuske neće igrati u Parizu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ODLUKA JE KONAČNA: Zmajevi utakmicu protiv Francuske neće igrati u Parizu- “Zmajevi” će odigrati dva kvalifikaciona susreta protiv Francuske i Kazahstana, a u planu je odigravanje i prijateljskog duela protiv Kuvajta na Grbavici.

Francuzi svoje domaće mečeve uglavnom igraju u Parizu na stadionu Saint Denis, ali to neće biti slučaj s duelom protiv bh. reprezentacije.

U francuskom taboru odlučili su, naime, da se susret igra na stadionu La Meinau u Strasbourgu koji je, inače, kapaciteta nešto većeg od 26.000 gledalaca.

S obzirom na epidemiološke mjere i situaciju u Francuskoj s koronavirusom, neće biti dozvoljen puni kapacitet, a informacije o ulaznicama trebale bi biti dostupne u narednom periodu.

Susret protiv Francuske igra se 1. septembra od 20:45 sati, a u septembru će naš nacionalni tim odigrati i utakmicu protiv Kazahstana.

Izabranici Ivayla Peteva dočekat će Kazahstance na stadionu Bilino polje u utorak, 7. septembra, sa počekom u 20:45 sati. Između ta dva meča, na stadionu Grbavica će gostovati Kuvajt.

Očekuje se i da bugarski trener na klupi reprezentacije BiH uskoro objavi spisak. To bi se trebalo desiti u narednih desetak dana.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno