Ostali sportovi

Odlazak takmičara i trenera sa područja ZDK na Balkansko prvenstvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odlazak takmičara i trenera sa područja ZDK na Balkansko prvenstvo – U Brežica (Slovenija ) od 06.do 08.12.2019 godine održat će se 20. Balkansko prvenstvo u karate za kadete, juniore i U 21. Treneri i takmičari  iz našeg kantona, kao i do sada  će predstavljati Bosnu i Hercegovinu.

Naš Kanton predstaviće sljedeći takmičari : Josipa Adžić, Leonora Jakić (Viktorija Žepče), Muharem Keleštura, Lejla Begić, Alma Bečarević i Semina Keleštura (Internacional  Zenica), Sanin Orlić, Džejna Džaferbegović (Čelik Zenica), Kenan Lišić (Perfekt Zenica), Salih Ćeleš (Alfa Zenica) i  Eldin Kovačević (Mersad Kurtalić Zavidovići).  Osim takmičara, kao selektor BiH za kategorijiu U21 kate-žene, boravit će Franc Jakić, trener u KK „Viktorija“ Žepče, te Almir Glavić sudija nosioc zvanja Balkanski sudija, te trener u karate klubu  „Unija“  Tešanj.

Uprava KS ZeDo kantona želi svim učesnicima Balkanskog prvenstva sretan odlazak, nastup i povratak svojim najmilijim.

Upravni odbor KS ZeDo kantona



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno