Ostali sportovi

Odbojkaški vikend zeničkih ekipa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkaški vikend zeničkih ekipa- Predstojećeg vikenda, 13.i 14.februara 2021.godine, tri zeničke odbojkaške ekipe će igrati svoje utakmice u tri različite lige.

Odbojkašice ŽOK Željezare u Prvoj ligi Federacije BiH, grupa Jug, gostuju ekipi Delminium u Tomislavgradu. Ovo je utakmica iz 10.kola, a igra se ove subote, 13.2. u 12 sati u sali OŠ I. Mažuranić.

Biće to prilika za popravni za odbojkašice Željezare nakon poraza u prošlom kolu u derbi meču protiv Breze 1934 u Zenici.

U 13 kolu Superlige Federacije BiH za žene, grupa Sjever, odbojkašice OK Čelik-R su domaćini ekipi ŽOK Žepče, koje dolaze kao favoriti u Zenicu sa drugog mjesta. OK Čelik-R je pretposljednji na tabeli sa omjerom 2/8 i pet bodova.

Komšijski meč, Čelik-R – Žepče igra se 13. februara u sali KŠC “Sveti Pavao” u Zenici od 17,30 sati.

Odbojkaši OK Block-Block Outa, u Superligi Federacije BiH, grupa Jug, u 10.kolu su domaćini ekipi OK Bosna Sarajevo. Zenički ligaš je na petom mjestu na tabeli sa omjerom 2/7 i pet bodova.

Utakmica na programu je 14. februara od 12 sati u sali Prve gimnazije u Zenici.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno