Ostali sportovi

Odbojkaška Akademija BLOCK OUT učestvuju na “Božićnom turniru 2018”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Odbojkaška Akademija BLOCK OUT učestvuju na ” Božićnom turniru 2018″ – Zeničke odbojkašice će u subotu, 22. decembra sa pionirskom i nedjelju, 23. decembra sa juniorskom selekcijom učestvovati na Božićnom turniru u odbojci koji organizuje odbojkaški klub Busovača.
Božićni turnir održat će se u sportskoj dvorani SŠ Busovača.
Na turniru u subotu će nastupiti šest ekipa u pionirskoj konkurenciji: OK Busovača, OK Victory, OK Sloga, HŽOK Široki Brijeg, OK Delminium i Odbojkaška Akademija BLOCK OUT a nedjelja je planirana za turnir u juniorskoj konkurenciji gdje će nastupiti četri ekipe: OK Busovača, OK Sloga, OK Prijedor i Odbojkaška Akademija BLOCK OUT, potvrdio nam je Zoran Mihajlović sportski edukator Odbojkaške akademije BLOCK OUT.
Ovo će biti još jedna odlična provjera za Odbojkašku akademiju BLOCK OUT koja u predstojećoj sezoni ima visoke ambicije rekao nam je Haris Hasanica direktor Odbojkaške akademije BLOCK OUT.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno