Zenica

Odbojkaška akademija BLOCK OUT Zenica i Fitness RUN Zenica potpisali memorandum o saradnji

Odbojkaška akademija BLOCK OUT Zenica i Fitness RUN Zenica potpisali memorandum o saradnji – Potpisan je memorandum o saradnji  između Odbojkaške akademije BLOCK OUT Zenica i Fitness RUN Zenica.
Fitness RUN Zenica uz dugogodišnje iskustvo i stručnost svog kadra važi za najmoderniji i najopremljeniji centar ovoga tipa.
„Da bi OA BLOCK OUT Zenica ostvario zacrtane ciljeve i planove, potrebno je da uz sebe ima podršku i pomoć partnera. S obzirom na to, izuzetno smo sretni i zadovoljni početkom saradnje, a Fitness RUN Zenica potpisom memoranduma o saradnji pokazala je da je firma koja mnogo pažnje pridaje društvenoj odgovornosti, te da kontinuirano podržavaju sport u Zenici,“ istakao je Haris Hasanica, predsjednik OA BLOCK OUT Zenica.
Fitness RUN ZENICA nalazi se u Multiplex Ekran Family centar – Trg Alije Izetbegovića 86, a važi za najmoderniji i najopremljeniji centar ovoga tipa a to opravdava činjenica da će vas u ugodnom ambijentu dočekati brojne sprave najpoznatije svjetske marke Techno Gym, zahvaljujući kojima ćete postići savršenu formu i naravno izgled. Od sada možete uživati u fitnessu, a zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, modernom dizajnu, profesionalnom i ljubaznom osoblju odličan učinak je siguran i to u rekordnom vremenu. Koncept je usklađen sa vrhunskim, svjetskim standardima u ovoj oblasti, a dočekat će vas najbolja oprema, sprave za vježbanje.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem