Zabava

Od večeras u Multiplexu Ekran Zenica blockbuster godine – “NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od večeras u Multiplexu Ekran Zenica blockbuster godine – “NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE”  – Od večeras u Multiplexu Ekran Zenica ne propustite pogledati blocbuster godine, uzbudljivi akcioni triler i najopasniju misiju s kojom se Ethan Hunt ikad susreo “NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE”

NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE
Svjetska premijera 25.07. od 20:30 sati

Najbolje namjere često se obiju o glavu. U filmu “NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE” zatičemo Ethana Hunta (Tom Cruise) i njegov tim (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), zajedno sa nekim već poznatim saveznicima (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu. Henry Cavill, Angela Bassett i drugi takođe se pridružuju ovoj dinamičnoj glumačkoj ekipi. “Želio sam da idem do kraja i svom snagom, jer sam želio da publika osjeti punu težinu svakog Huntovog rizika koji prezuima kako bi ostvario cilj”, izjavio je glavni glumac i svjetska glumačka zvijezda, Tom Cruise. Ne propustite priliku da među prvima odgledate ovaj uzbudljiv akcioni triler i najopasniju misiju sa kojom se Ethan Hunt ikada susreo!

Termini projekcija od četvrtka 26.07. – 17:30, 20:30 i 21:30 sati

Trailer filma “Nemoguća misija – Razilaženje” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno