Zabava

FOTO: Šetnica Osmijeha Sa Preventom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Šetnica Osmijeha Sa Preventom – Uokviru Zenica Summer Festa, u srijedu uvečer glavni gradski Trg Alije Izetbegovića pretvoren je u najšareniji i najveseliju ŠETNICU OSMIJEHA sa Preventom! Za to je bio zaslužan Ekran & Tropic kreativni tim, koji je na jedno mjesto organizovao mnoštvo igara, omiljenih likova iz crtanih filmova, zabave i plesa, i to u trosatnom programu, u centru Zenice.

Mališani su se igrali čak sa dvanaest maskota, priređene su tematske igre i kreativne bojaonice, Velika potraga za Perfetta paštetama, Meggle izazov slaganja, Algida sladoledomania, Preventov kutak za balone,  Infinity Nado borba zvrkova, MeggaBubbles
Baby kutak (za mališane do tri godine), te Podne igre.

Institut za zdravlje i sigurnost hrane priredio je interaktivnu radionicu sa bojankama, MUP ZDK je predstavio policijske pse, ronilačku opremu, a sa najmlađim su se fotografisali policajke, specijalci i drugi članovi njihovog tima, djeca i odrasli su se upoznali kako funkcioniraju timovi Crvenog križa, Profesionalne vatrogasne jedinice, Hitne pomoći, ….. Više pogledajte u foto galeriji našeg saradnika Ekrema Imamovića, te fotografijama koje su nam ustupili Prevent BH i Institut za zdravlje i sigurnost hrane.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno