Zabava

Od sutra u kinima horor film “Crni telefon”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da je film “CRNI TELEFON” (THE BLACK PHONE) od četvrtka, 23. juna, na redovnom repertoaru kina širom Bosne i Hercegovine.

Horor od kojeg vam se jeza spušta niz kičmu, a srce ubrzano kuca oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje žanra i predstaviti priču koja će vas dugo proganjati.

Glavna uloga pripala je jednom od najboljih glumaca današnjice koji je četiri puta bio nominovan za Oskara, Ethanu Hawkeu. Mnogi su se složili da mu je ovo najstrašnija i najkompleksnija uloga u karijeri, koja kruniše njegov dosadašnji rad. Uz Hawkea, sjajni mladi glumac Mason Thames briljira u svojoj debitantskoj ulozi na velikom platnu.

O FILMU: Telefon ne radi. Ali zvoni.

Finneya Shawa, stidljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dječaka, oteo je sadistički ubica i zarobio u zvučno izolovanom podrumu gdje vrištanje nema nikakve svrhe. Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Finnney otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice. Oni su mrtvi ali trude se da ono što se dogodilo njima, ne zadesi i Finnneya.

Reditelj, scenarista i producent filma “CRNI TELEFON” je Scott Derrickson, koji se ovim filmom vraća svojim korjenima, filmovina strave i užasa.

Trailer filma možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno