Biznis

Od sutra Oaza funkcionalne vode i cijeđeni domaći čaj na bh tržištu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od sutra Oaza funkcionalne vode i cijeđeni domaći čaj na bh tržištu – Voda Oaza je prirodna izvorska voda sa izvora Crni vrh nadomak Tešnja, koja se crpi sa dubine od oko 100 m te prirodno filtrira kroz nepropusne slojeve mineralnih stijena.

Takva voda se bez ikakvog dodira sa vanjskim zagađenjima puni u boce, te prvi dodir sa vanjskim svijetom ima upravo pri prvom otvaranju boce.

Od sutra Oaza će po prvi put ponuditi i funkcionalne vode na bh tržištu.

U pitanju su tri okusa Vitality, Care i Immune koji u svom sastavu sadrže 2% pravog voća, imaju nisku energetsku vrijednost i ne sadrže vještačke arome.

Ovi noviteti obiluju vitaminima B12, B6, B3,B5, B7, cinkom, te vitaminom C.

Takođe, među novim proizvodima je i domaći čaj u tri mix arome koji se dobija cijeđenjem. Ovaj domaći čaj sadrži mnogo manje šećera a veći okus voća.

Inače, voda OAZA je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim, organoleptičkim, fizičko – hemijskim te biološkim karakteristikama koja ima uravnotežen i stabilan mineralni sastav sa povoljnom pH vrijednosti.

Sa savršeno izbalansiranim sastavom minerala pomaže čišćenju organizma te osigurava potrebnu detoksikacju. Hemijski sastav Oaze je idealan za dinamični ritam života, organoleptičke osobine povoljne za svakodnevnu konzumaciju, a biološke osobine povoljno utiču na zdravlje svake osobe.

Ponuđeni noviteti zasigurno će naći svoje mjesto među ljubiteljima zdravog načina života.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno