Košarka

Od ovog petka do nedjelje igra se peti košarkaški turnir „Ja sam košarkašica“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji KK Jumper iz Zenice u zeničkoj gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ danas počinje trodnevni 5.turnir Zenica 2022 „Ja sam košarkašica“ za predpionirke, 2011.godište i mlađe. Turnir će se održati od petka 24.6. do nedjelje 26.6.2022.godine.

Na turniru će učestvovati preko 100 djevojčica uzrasta 2011.godište i mlađe u šest ekipa i to KK Promo Donji Vakuf, KŽK „SEC Basket“ iz Tešnja, KK Čelik Subor, OKK Zenica, KK Kengur i domaćin KK Jumper.

Ove godine se održava naš tradicionalni turnir 5. turnir „Ja sam košarkašica”. Prve na teren izlaze naše predpionirke, petak u 18 sati, teren C, gdje se sastaju sa svojim vršnjakinjama iz KŽK Čelik Subor,  dok u drugom susretu sastaju se ekipe KK Kengur i OKK Zenica, petak u 19,30 sati, teren C.

U subotu turnir počinje od 11 sati, a u nedjelju od 10 sati prema rasporedu koji smo vam dostavili.

Za subotu od 15,30 predviđena je revijalna utakmica pionirske selekcije.

Želimo sreću svim ekipama učesnicama na ovogodišnjem turniru, fair play igru i neka bolji pobjedi -, saopštio nam je Almir Omerčević, trener u KK Jumper Zenica.

E.Imamović

Foto plakat + raspored



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno