Zabava

Od osmog marta u kinima u BiH: “Izgrednici”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od osmog marta u kinima u BiH: “Izgrednici” – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od 08. marta možete u BiH kinima pogledati najnovije ostvarenje redatelja Dejana Zečevića, film “IZGREDNICI” , koji pred publiku donosi zanimljivim filmskim jezikom dočaranu priču o destrukciji, nasilju, mladim ljudima, (našoj) svakodnevici.

Glavne uloge povjerene su mladim glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković. U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević. Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posljedicama. Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, montažu su uradili Milena Predić i Lazar Predojev, scenograf je Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Film producentske kuće Biberche podržali su Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.

Trailer možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno