Zabava

Od četvrtka u kinima novo ostvarenje režisera Alexanddre Aye “Crawl”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od četvrtka u kinima novo ostvarenje režisera Alexanddre Aye “Crawl” – ZASTRAŠUJUĆI, NAPET I INTENZIVAN! “PLIJEN” (CRAWL)

JE SVE ONO ŠTO OČEKUJETE OD HOROR FILMA!

Kada veliki uragan pogodi Floridu, Haley (Kaya Scodelario) će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao (Barry Pepper). Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplava sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobjegne od snažne oluje, Haley i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.

Glavnu ulogu u filmu, uz bića sa kojima nikada ne biste voljeli da se susretnete, tumači mlada i talentovana glumica Kaya Scodelario (“Pirati sa Kariba – Salazarova osveta”). Njen lik u ovom filmu morat će da se suoči sa najstrašnijim iskušenjima i da pruži nadljudski napor, ukoliko želi da preživi i spasi svog oca sigurne i bolne smrti.

Trailer filma možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno