Zabava

Od četvrtka 14. juna u Multiplexu Ekran urnebesna komedija “PLEŠI KAKO MAMA KAŽE” i triler drama “DO DNA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od četvrtka 14. juna u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati urnebesnu komediju “PLEŠI KAKO MAMA KAŽE” i triler dramu “DO DNA”

Fidel je izvršni direktor u najboljim godinama. I mrzi ga cijeli svijet. Razlog – otpustio je 300 radnika, i nije ga baš briga. Virhinija je vremešna, ali dobrodržeća čistačica. U slobodno vrijeme – kraljica uličnog plesnog podijuma. I Fidelova majka. Istina, nije ga vidjela, pa… od rođenja. Ali, sada je spremna da ga upozna. Samo joj nije najjasnije o čemu poslije tri i po decenije pričaš sa djetetom koje si davno ostavila na tuđem pragu. Međutim, Fidel doživljava nezgodu i gubi pamćenje. Savršen start za novi početak. Mada nemaju nijednu dodirnu tačku, Fidel i Virhinija otkriće da, ipak, govore zajedničkim jezikom. Onim koji pokreće njihove bokove i čini ih savršenim partnerima na plesnom podijumu. Ali i u životu. Pleši kako mama kaže! Urnebesna španska komedija koja će vas razmrdati u ritmu ljeta!

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:00 i 20:00 sati

DO DNA

Dobitnica nagrade Oscar® Alicia Vikander i fantastični James McAvoy u uzbudljivoj romantičnoj priči hvaljenog i nagrađivanog redatelja Wima Wendersa, temeljenoj na istoimenom romanu J.M. Ledgarda. Radnja filma se vrti oko ljubavne priče znanstvenice, koja se bavi istraživanjem oceana i tajnog agenta. Danielle Flinders (Alicia Vikander) i James More (James McAvoy) slučajno se upoznaju u hotelu u Normandiji, gdje se oboje pripremaju za životne misije, te se u kratko vrijeme koje su zajedno ludo zaljubljuju jedno u drugo. Kad dođe trenutak rastanka doznajemo da James radi za britansku tajnu službu i odlazi u misiju u Somaliju, a da je Danielle biologinja i matematičarka koja se sprema na misiju podmornicom kako bi istražila svoje teorije.

Termin prikazivanja svaki dan od: 19:00 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno