Info

Od 5. decembra ponovo stiker naljepnice kod registracije vozila

Od 5. decembra ponovo stiker naljepnice kod registracije vozila
Od 5. decembra ponovo stiker naljepnice kod registracije vozila
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od 5. decembra ponovo stiker naljepnice kod registracije vozila- Vijeće ministara BiH usvojilo je danas Informaciju Ministarstva komunikacija i prometa o otklanjanju problema u postupku snabdijevanja organa nadležnih za registriranje vozila stiker naljepnicama, a nakon okončanja postupka javne nabavke.

Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine (IDDEEA) zadužena je da poduzme aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju dostavljanja stiker naljepnica tijelima nadležnim za registriranje vozila, zaključno s 5. decembrom 2016. godine, od kada će ponovo početi izdavanje stiker naljepnica u postupku registracije vozila.

Ministarstvo komunikacija i prometa će obavijestiti nadležna tijela za registriranje vozila da se od 5. decembra 2016. godine stavlja van snage instrukcija od 31. decembra 2015. godine, a koja se odnosila na izdavanje potvrda koje su zamjenjivale stiker naljepnice, saopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

radiosarajevo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno