Zabava

Od 14. septembra u Multiplexu Ekran: triler “OTMICA” i horor priča “AMITVIL: BUĐENJE”

Od 14. septembra u Multiplexu Ekran: triler koji će vas ostaviti bez daha “OTMICA” i horor priču “AMITVIL: BUĐENJE” – Od 14. septembra u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati dva odlična naslova: triler koji će vas ostaviti bez daha “OTMICA” i horor priču “AMITVIL: BUĐENJE”

OTMICA (KIDNAP)

Napeti triler s dobitnicom nagrade Oscar, Halle Berry, u glavnoj ulozi. U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi.

Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina.

Termini projekcija svaki dan od: 20:15 sati

Trailer filma “Otmica” možete pogledati na linku:

AMITVIL: BUĐENJE (AMITYVILLE: THE AWAKENING)

Samohrana majka odluči da se sa svoje troje djece preseli u kuću na periferiji, obzirom da je njen sin teško bolestan. Čudne stvari se počinju dešavati: od Belinih (Bella Thorne) do Jamesovog ( Cameron Monaghan) čudesnog oporavka. Ispostavit će se kako je ta kuća ukleti Amitivil.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:00 sati

Trailer filma “Amitvil: Buđenje” možete pogledati na linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem