Zabava

MULTIPLEX EKRAN: Krenula pretprodaja ulaznica za psihološki triler „MAMA!“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od danas su u pretprodaji ulaznice za psihološki triler „MAMA!“ (MOTHER!) režisera Darrena Aronofskog u kojem glavne uloge tumače Javier Bardem i Jenefier Lawrence koji u Multiplex Ekran dolazi 28. septembra.

Najplaćenija holivudska glumica Jennifer Lawrence ove jeseni će se pojaviti u novom filmu “Mother” (Majka) koji na prvi pogled ima uznemirujuću najavu s obzirom na to da je na plakatu za film prikazana ilustracija krvave Jennifer koja u rukama drži iščupano srce. Film je režirao Darren Aronofsky koji je zaslužan i za filmove “Black Swan” i “Requiem for a Dream”. Ilustraciju koja je uznemirila fanove poznate glumice radio je renomirani tajvanski umjetnik James Jean. Veza ljubavnog para bit će na testu kada im u posjetu dođu nezvani gosti i naruše im mir i harmoniju života.

Termini prikazivanja u prvoj sedmici: 18:00 i 20:30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno