Sudske klupe

Objavljujemo fotografije privođenja ubice iz Visokog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona, nakon ispitivanja osumnjičenog H.M. koje je izvršeno danas, predložilo je određivanje pritvora zbog sumnje da je osumnjičeni počinio ubistvo.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 31.05.2022. godine, na području grada Visoko, nakon kraće prepirke sa oštećenom R.N., istoj zadao više ubodnih rana hladnim oružjem, nožem u predjelu grudnog koša i jedan ubodni udarac nožem u predjelu vrata, te je na tako okrutan i podmukao način usmrtio.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bijekstva, opasnosti od skrivanja ili uništavanja dokaza, opasnost od ometanja krivičnog postupka, i opasnosti da bi osumnjičeni mogao ponoviti krivično djelo.

O prijedlogu za pritvor odlučit će sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda Zenica.

Podsjećamo, Policijska stanica Visoko obaviještena je 7. juna u 19:15 sati da je u porodičnoj kući u mjestu Maurovići, grad Visoko, pronađeno beživotno tijelo R.N.

Izvor: hayat.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno