Zabava

Objavljene nominacije za prestiznu filmsku nagradu “ZLATNI GLOBUS”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljene nominacije za prestiznu filmsku nagradu “ZLATNI GLOBUS” – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da su objavljene nominacije za nagradu ZLATNI GLOBUS. U odlazećoj godini UNA FILM imala je fantastične naslove koji su obogatili repertoare naših kina, a neki od njih su u trci za prestižnu filmsku nagradu!

Film “BLACKKKLANSMAN” nominovan je u kategorijama za najbolju dramu, John David Washington u kategoriji za najboljeg glavnog glumca, Adam Driver za najboljeg sporednog glumca. Čuveni redatelj, Spike Lee, nominovan je za najbolju režiju. Film je u trci za nagradu za najbolju originalnu muziku.

Trailer filma:

TIHO MJESTO“, film koji je oduševio publiku, nalazi se među nominovanima u kategoriji najbolja muzika.
Trailer filma:

Biografska drama “PRVI ČOVJEK NA MJESECU” nalazi se u trci za nagradu za najbolju originalnu muziku. Claire Foy nominovana je za najbolju glumicu tumačeći ulogu supruge Neila Armstronga.

Trailer filma:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno