Zabava

Objavljena prva imena Sonus Festivala 2016!

Objavljena prva imena Sonus Festivala 2016
Objavljena prva imena Sonus Festivala 2016
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljena prva imena Sonus Festivala 2016! SONUS FESTIVAL 2016 – 21. – 25. avgust 2016. -plaža Zrće, ostrvo Pag – Jedan od 15 najboljih techno festivala na svetu objavio je imena prvih izvođača koji će nastupiti od 21. do 25. avgusta 2016. na plaži Zrće, na ostrvu Pag.

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske glazbe, održat će se i ove godine u 3 kluba – Papaya, Aquarius i Kalypso.

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svetski poznatih Djeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola i još mnogi drugi svetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, i regionalni DJevi .

Prošle godine su klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso za vrijeme Sonus festivala ugostili posetitelje iz više od 70 zemalja dok se ove godine očekuje još više gostiju iz celog sveta.
Sonus festival će i ove godine prilagoditi cene ulaznica za posetitelje iz EX YU regije, a njihova prodaja kreće početkom 2016. godine.

Kako se više desetaka hiljada ljudi provelo na Sonusu 2015, možete pogledati ovde.

 
Links:


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno