Zabava

Komedija Sestre od 24. decembra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komedija Sestre od 24. decembra u kinima! Prava poslastica za pripadnice ljepšeg spola. Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da od četvrtka, 24. decembra, na repertoare naših kino dvorana stiže urnebesna komedija “SESTRE” (SISTERS), sa Tinom Fey i Amy Poehler u glavnim ulogama.

SISTERSPored njih, ostatak sjajne komičarske ekipe čine MAYA RUDOLPH kao Brinda, megakučka sa završne godine, IKE BARINHOLTZ kao Džejms, Morina neočekivana simpatija JOHN LEGUIZAMO kao Dejv, lokalni ložač JOHN CENA kao Pazuzu, Dejvov drugar diler droge RACHEL DRATCH kao Keli, kojoj ova noć treba više no bilo kome drugom i BOBI MOJNIHAN kao Aleks, štreber sa beskrajnim talentom da priča loše viceve.

“SESTRE” su nova komedija reditelja Jason Moorea o dvije razdvojene sestre koje roditelji pozivaju da se vrate kući i raščiste svoju dječiju sobu pre no što prodaju porodičnu kuću.

Njihova reakcija je ništa drugo do djetinjasti bijes. I dok pročešljavaju stvari iz tinejdžerskih dana, Mora i Kejt dolaze na jednu šašavu zamisao.

The NestDok su čitale dnevnik i slušale muziku sa kaseta iz 80-tih, sestre shvataju da je savršen lijek za njihovu melanholiju prava žurka.

Pokušavajući da povrate stare dane slave, organizuju posljednju žurku za svoje prijatelje poput nekadašnjih srednjoškolskih pod nazivom “Ostrvo Elis”.

Žurka se pretvara u pravu ludnicu koja je smorenim odraslim prijateljima zaista bila potrebna.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno