Zenica

Objavljen javni poziv za za prikupljanje zahtjeva za odobravanje sredstava za poticanje poljoprivredne proizvodnje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljen javni poziv za za prikupljanje zahtjeva za odobravanje sredstava za poticanje poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu, na području zeničko-dobojskog kantona i uputstvo o poticanju poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu.

Nakon što je Vlada Zeničko-dobojskog kantona usvojila Program utroška sredstava iz Budžeta Zeničko- dobojskog kantona za poticaje u poljoprivredi za 2018. godinu, kojim je za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji planiran iznos sredstava od 3.000.000,00 KM, (trimiliona konvertibilnih maraka), Ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona je uputilo Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za odobravanje sredstava za poticanje poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu, na području Zeničko-dobojskog kantona i Uputstvo o poticanju poljoprivredne proizvodnje za 2018. godinu.

Javni poziv i Uputstvo su objavljeni na oficijelnoj web stranici Zeničko-dobojski kantona www.zdk.ba u dijelu Javni pozivi.
Rokovi za dostavljanje zahtjeva su navedeni u Javnom pozivu i u Uputstvu, za svaku vrstu proizvodnje pojedinačno.
Javni poziv će biti objavljen i u dnevnim listovima „Dnevni Avaz“ i „Oslobođenje“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno